Helgen som var

Tänkte jag skulle försöka säga någonting om den gångna helgens Rättvisefest....

Kan inte säga annat än att det var en fantastisk helg :) Trots alla ångestframkallande tankar så kändes det positivt ändå. När man får träffa andra som har samma tankar och som också vill göra något för att komma vidare. Fredagen var otroligt givande och jag lärde känna många nya trevliga och kunniga människor. Hoppas få se mer av dem framöver.

Lördagen då... Strålande sol och varmt, marknad med lokalt producerad mat och andra produkter, second hand, djurhage, god mat, intressanta seminarium och goda vänner. Lägg till lite rättvisemärkt choklad på det så förstår ni att det var underbart! Kul också att träffa Stefan, det var minst 15 år sen vi sågs, och på helt olika vägar har vi råkat få samma syn på det här med omställning och livsstil... Vi hade omkring 300 besökare på Forsparken och det får väl anses som godkänt när det är första gången, hoppas på repris nästa år!

Idag fick jag höra att jag är så extremt miljövänlig... Så klart i fikarummet på jobbet, där det troligen anses som miljövänligt att sortera ur glödlampor från soporna....men det kändes rätt bra i alla fall. Då märks ju tydligen mitt engagemang och kanske får jag någon att börja fundera ett varv extra :)

Kommentera här: