Erikshjälpen har öppet på onsdagar :)

I samband med plast-saneringen av vårt kök skulle vi idag åka till Erikshjälpen och köpa stora glasskålar... Vi handlade för 412 kronor men gissa om vi kom hem med en endaste glasskål?

- Nä, just det. Men väl en i porslin och en massa andra saker förstås :)
De här två fulingarna ska få nytt liv och förhoppningsvis bli riktigt snygga, brickan är jag säker på men korgen blir en utmaning.... Har en del idéer som jag ska prova och Allbäcks linoljefärg gör underverk med det mesta :)
Vidare blev det två hiskeligt fula lampskärmar som jag ska försöka få användbara med hjälp av nåt tyg, har ju en drös som ligger i skåpet så något borde väl passa - ska ha dem i sovrummet till sänglamporna som just nu är skärmlösa och därför även charmlösa. Hittade också tre garnnystan (två lila och ett gult) som jag tänker sticka dockkläder av. Funderar lite på det där, kan man räkna det som återbruk när man köper garnnystan på loppis? Jag menar de är ju faktiskt inte använda förut...
Pär köpte också något som gjorde honom glad, högtalare till källaren. Vilket jag också uppskattar, kanske det kan få vara tyst i köket ibland ;)

Kommentera här: