Odling för omställning



För att bli mera självförsörjande och mindre oljeberoende ska våra odlingar ta riktig fart i år. Smygstartade ju lite smått ifjol men i år är det tänkt att det ska bli mycket mera. För att väcka nyfikenhet och lite tankar ska vi sätta upp en skylt i trädgården, precis som flera andra som odlar med samma tanke som vi. Jag har gjort klart två skyltar, har tre kvar. De kommer att dyka upp på lite olika platser här i vår kommun, så håll ögonen öppna - alla intresserade är välkomna att diskutera omställning, energikris eller helt enkelt bara odling :D

Kommentarer:

1 Ulla-Marie:

skriven

Hej! Hittade din blogg på bloggvy. Vill bara ge cred till de (i detta fall: du) som hela tiden orkar ha omställningstanken med sig. Jag har med mig den ibland, men är hopplöst ointresserad av t.ex. odling. Är glad att jag föredrar second hand framför nytt när det gäller kläder - alltid något ju.

2 Petra:

skriven

Va kul att du hittade hit :) Alla kan ju inte vara intresserade av odlling och second hand är hur roligt som helst. Vi som är intresserade får väl sälja vårt överskott till er andra ;)

Kommentera här: