Skärpning ICA!
Alltså va faan! Stabiliseringsmedel i grädde? Och ursprungsland Österrike? Om grädden därifrån är så blaskig så man måste ha i stabiliseringsmedel så kan vi väl "nöja oss" med svensk grädde? Nej men allvarligt talat så funderar man verkligen. Späder de ut det med vatten och häver i E407 för att det ska verka som vanlig grädde, eller vad? Ett riktigt bottennapp av ICA och ännu ett bevis för att man får vad man betalar för.
Bild från "Vägra Piratmat"
Kommentarer:
2
Emma:
Men fy. Jag trodde som du att grädde var bara grädde. Men tydligen måste man mixtra med allt nu mer. Sen är det inte konstigt att vi snart inte har några svenska bönder kvar när vi importerar grädde från Österrike. Visar att man bara ska köpa lokalt producerad varor OCH läsa varje innehållsförteckning. /Emma
Svar:
Petra
skriven
Tragiskt, köper man grädde vill man ju ha grädde också...