Andrea Hejlskov

Såg på TV igår. Faktiskt ett program på en reklamTVkanal. Jag är allergisk mot reklam. Men det var värt besväret. Eftersom Andrea Hejlskov var med. Hon är absolut min nya stora idol, hamnar på samma nivå som Jane Goodall. Helt fantastiska kvinnor!
 
Ja, i alla fall. Programmet finns att tillgå gratis ungefär en månad till så jag rekommenderar dig att titta på det :)
 
http://www.tv4play.se/program/jenny-str%C3%B6mstedt?video_id=2505538
 
Under reklamen kan man ju kramas om man är två. Är du själv kan du väl sjunga en sång, brygga te, lägga in ved eller skicka ett sms till någon du bryr dig om - så slipper du se eländet.
 
Andrea har gjort något verkligt modigt. Hon har, tillsammans med sin familj, flyttat rakt ut i skogen - eller flytt ut i skogen som hon säger själv. Flytt från det här samhället, där ingenting är bra nog och vi aldrig har tillräckligt mycket pengar fast vi har för mycket av allt... Där försöker de bli så självförsörjande de kan. Hon påstår inte att det varit lätt men tycker absolut att det varit värt det. Hon pratar också om att vi alla måste ta vårt ansvar för att komma tillrätta med det som är fel i världen. Vi kan inte vänta på att någon annan ska visa oss vägen. Läs mer om hennes resa här:
 
http://andthepioneerlife.wordpress.com/2013/01/11/our-story-in-pictures/
 
Vi måste ta tillbaka makten över våra egna liv och inse att det är vi, jag och du, som är NÅGON. Den någon som kan göra skillnad...
 

Kommentera här: